skip to Main Content

Vacature: Orthopedagoog / Kinder- en jeugdpsycholoog

Koekkoek & Co is een kleine, innovatieve basis-GGZ-praktijk die al 12 jaar in Dongen is gevestigd. We staan voor laagdrempelige zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen. We bieden onze behandelingen aan kinderen en jongeren altijd aan vanuit een systemisch perspectief. Tevens werken wij allemaal ervaringsgericht en vanuit de oplossingsgerichte therapie. We bieden zowel individuele therapie als in groepsverband.

We hebben veel ervaring in het multidisciplinair werken en zijn onderdeel van een ketenzorgtraject, waardoor we intensief samenwerken met huisartsen, GGD en sociaal team.

Voor onze praktijk zijn we per direct op zoek naar een:

Orthopedagoog / Kinder- en jeugdpsycholoog SKJ-geregistreerd

Met tenminste 3 jaar ervaring

Omvang dienstverband:

24 tot 32 uur per week

Functie- informatie:

Je bent ervaren in diagnostiek en behandeling. Tevens ben je bereid tot het aanvragen van een VOG.

Wie zoeken wij:

Een sterke persoonlijkheid die met humor en oog voor de verbinding in ons (kleine) team aan de slag wil gaan. Een medewerker die belangstelling heeft om met ons mee te denken, onder meer over het verbeteren van de kwaliteit van de zorg die wij bieden. Drive en de behoefte om jezelf te ontwikkelen is een vereiste. Onze praktijk is o.a. uniek in het gebruikmaken van EAT (Equine Assisted Therapie) en durft te vernieuwen. Je bent resultaatgericht ingesteld en beschikt over het vermogen effectief te communiceren over de voortgang van de behandeling. Een flexibele taakopvatting is onmisbaar.

Wat bieden wij:

Wij bieden je een bijzondere functie waarin jij het verschil kunt maken voor anderen. Wij zijn een enthousiast, gemotiveerd team van ongeveer 10 medewerkers. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheid tot groei.

Je krijgt een jaarcontract met de optie voor verlengen als de samenwerking wederzijds goed bevalt. Salaris is conform richtlijn van de CAO GGZ.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u contact opnemen met Nel Koekkoek, 0162-321815.

Of meteen solliciteren?

Stuur een brief naar nel@koekkoekenco.nl. Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag en een registratie NIP of NVO vereist.

Back To Top

Cookies Notification​

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt privacybeleid