skip to Main Content
Menu

Vacature Orthopedagoog / Kinder- en Jeugd Psycholoog met de aantekening diagnostiek.

Koekkoek en co is een kleine innovatieve praktijk die staat voor laagdrempelige zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen. We bieden onze behandelingen aan kinderen en jongeren altijd aan vanuit een systemisch perspectief. Tevens werken wij allemaal ervaringsgericht en vanuit de oplossingsgerichte therapie.

We zijn een basis GGZ praktijk voor volwassenen en kinderen gevestigd in Dongen en we zijn onderdeel van een Ketenzorg traject waardoor we intensief samen werken met huisartsen, GGD en sociaal team.

Voor onze praktijk zijn we per direct op zoek naar een:

Orthopedagoog/ kinder- en jeugd psycholoog met de aantekening diagnostiek.

Met minstens 3 jaar ervaring in het doen van diagnostisch onderzoek.

Omvang dienstverband: 16 uur per week

Functie- informatie

Je bent een ervaren diagnosticus met betrekking tot kinderen en jongeren. Tevens ben je in bezit van een SKJ registratie en bereid tot het aanvragen van een VOG.

Wie zoeken wij:

Een sterke persoonlijkheid die met humor en oog voor de verbinding in ons ( kleine)team aan de slag wil gaan en bereid is tot groei. Een medewerker die bereid is om met ons mee te denken onder andere over het verbeteren van de kwaliteit van de zorg die wij bieden. Drive en de behoefte om jezelf te ontwikkelen is een vereiste. Onze praktijk is o.a. uniek in het gebruik maken van EAT ( Equine Assisted Therapie) en durft te vernieuwen. Je bent resultaat gericht ingesteld en beschikt over het vermogen effectief te communiceren over de voortgang van de behandeling. Een flexibele taakopvatting is onmisbaar.

Wat bieden wij:

Wij bieden je een bijzondere functie waarin jij het verschil kunt maken voor anderen. Wij zijn een enthousiast, gemotiveerd team van 10 medewerkers. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheid tot groei.

Je krijgt een jaarcontract met de optie voor verlengen als de samenwerking wederzijds goed bevalt en een salaris conform richtlijn van de cao GGZ. FWG: 60.

Wil je meer weten?:

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u contact opnemen met: Nel Koekkoek 0162-321815.

Of meteen solliciteren?

Stuur een brief naar: nel@koekkoekenco.nl. Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag en een registratie NIP of NVO of BIG vereist. Je kunt tot en met 5 juni solliciteren.

eekhoorn bekje vol klein

Deel dit bericht

Back To Top