skip to Main Content

Trainingen 2017

In 2017 hebben exact 200 mensen aan de trainingen van Koekkoek & Co deelgenomen.

  • 96 cliënten volgden de mindfulnesstraining. Ze kwamen acht keer bij elkaar onder leiding van Nel Koekkoek, Dieke Vonk of Jill van de Kasteele.
  • 13 cliënten kwamen zes keer naar de praktijk om aan de slag te gaan in de Comet zelfbeeldtraining. Dieke Vonk en Nel Koekkoek waren hun docenten.
  • 105 volwassenen, jongeren of kinderen kwamen vijf keer 1,5 uur  in groepjes van 6 of 7  in actie bij Stal Roosenheuvel om hun weerbaarheid / veerkracht te trainen met behulp van de paarden en ponies. De trainers waren Nel Koekkoek, Luce Terwindt, Jill van de Kasteele en Annemiek Mcleane.
  • 4 jonge kinderen ontdekten hun kwaliteiten tijdens de zes bijeenkomsten van de Hocus Pocus ik heb Focus training onder leiding van Marleen Vermeulen en Jill van de Kasteele.  Er waren zes bijeenkomsten waarvan drie op de Lijsterlaan en drie bij Stal de Wildert om samen met Daphne de pony ervaringen op te doen.

60 volwassenen hebben tijdens de workshop grenzen met Nel Koekkoek als psycholoog gewerkt met het paard van Koekkoek & Co: Zloty bij Stal de Wildert.

Dieke Vonk ging met 5 cliënten op stap tijdens de wandelcoaching bij Huis ter Heide.

Deel dit bericht

Back To Top