skip to Main Content

Gezocht: allround schoonmaker

Koekkoek & Co is een kleine, innovatieve basis-GGZ-praktijk die al 12 jaar op twee locaties in Dongen is gevestigd. We staan voor laagdrempelige zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Je bent onderdeel van een praktijk met betrokken medewerkers. We vinden het fijn om voor een lange periode met jou samen te werken en denken dan ook graag mee qua werktijden. Het betreft een functie van 5-6 uur per week. Je werkt op de hoofdlocatie 2,5-3 uur buiten kantoortijden (vroeg in de ochtend of in de avond) en de overige uren op de andere locatie onder kantoortijd.

Wat ga je doen?

Wekelijks zorg jij dat de werk- en praktijkruimtes op onze twee locaties schoon zijn, zodat wij daar fijn kunnen werken en onze cliënten kunnen ontvangen. Daarnaast doe je kleine losse klussen die met onderhoud te maken hebben, zoals ramenwassen, een lamp vervangen etc. Op de hoofdlocatie betreft het zowel een beneden-  als een bovenverdieping (geen lift aanwezig).

Wat is belangrijk?

Je bent gemotiveerd om 5-6 uur per week te werken en je bent zelfstandig, verantwoordelijk en komt je afspraken na. Bovendien ben je bereid om 2,5-3 uur buiten kantoortijden te werken.

Salaris is marktconform, via CAO GGZ. Je krijgt vakantiegeld en je bouwt pensioen op.

We starten per direct met een proefperiode van 2 maanden, zodat we samen kunnen ervaren of de werkplek passend is.

Graag reageren naar Nel Koekkoek nel@koekkoekenco.nl.

Back To Top