skip to Main Content

Tisha Claessens

Tisha Claessens (1979) is een vriendelijke psycholoog met een warme belangstelling, die goed aanvoelt wat zich afspeelt bij mensen. Ze is een echt mensen-mens met een betrouwbare instelling en secuur in haar werk. Oprecht en puur levert ze een bijdrage aan de inhoudelijke kwaliteit van Koekkoek & co, en zeker ook aan de verbinding binnen het team.

 

Uit ervaring weet Tisha Claessens dat iedere eerste stap spannend kan zijn. Daarom is het creëren van een setting, waarin mensen zich veilig voelen om hun verhaal te vertellen zo belangrijk voor haar. Vanuit deze veilige omgeving kan ze mensen het beste helpen en iets voor hen betekenen.

Na een carrière in de evenementen- en marketingwereld heeft Tisha enkele jaren geleden besloten om het roer compleet om te gooien. Naast het zorgen voor haar jonge gezin heeft ze haar tanden gezet in een studie Psychologie. Deze weg was spannend en zeker niet altijd makkelijk. Maar met haar doorzettingsvermogen heeft ze succesvol en snel haar studie tot een goed einde gebracht. Het heeft haar bevestigd in het feit dat in eenieder van ons een enorme kracht schuilt om veeleisende veranderingen aan te kunnen. Het is zonder uitzondering indrukwekkend om te zien wat mensen allemaal (aan)kunnen met de juiste mind-set en handvatten.

Tisha heeft een gedreven persoonlijkheid met een onvermoeibare nieuwsgierigheid. Niet alleen naar cliënten en collega’s, maar ook naar methodieken en werkvormen. Ieder mens is uniek en daarmee is ook ieder proces anders. In dit vak ben je nooit uitgeleerd.

In haar werk is Tisha oprecht en puur. Ze communiceert helder en heeft een aanstekelijk enthousiasme in alles wat ze doet. En hoewel therapie emotioneel kan zijn is het wat haar betreft zeker een plek waar ook gelachen kan worden.

Back To Top