skip to Main Content

Tessa van den Eijnden

Tessa van den Eijnden (1998) is de stagiaire die iedere praktijk zichzelf toewenst. Ze is rustig, toegewijd en al vol mogelijkheden om echt te luisteren. Bovendien is ze van alle markten thuis. Bereid om alles aan te pakken en gedreven om alles te willen leren. In het contact prettig afgestemd en al meer ervaren dan haar leeftijd doet vermoeden.

 

Tessa van den Eijnden (1998) is 4e jaars Toegepaste Psycholoog HBO in opleiding.

Bij Toegepaste Psychologie leer je hoe je mensen en organisaties praktisch kunt begeleiden, coachen en trainen. Hierin heeft Tessa ontdekt dat ze het belangrijk vindt om mensen hun kracht te laten ontdekken: Worden wie je bent en wie je wil zijn.

Daarnaast heeft ze de opleiding Psychosociale Paardentherapie afgerond. Paarden zijn bijzondere therapeuten en coaches. Zonder er een goed of fout aan te verbinden, laten ze zien wat ze voelen bij jouw gedrag en jouw houding. Dit geeft op veilige wijze diepgaande inzichten in je functioneren. De combinatie van haar passie paarden en haar interesse in mensen komen op een unieke wijze samen binnen Koekkoek & Co.

Tessa is intuïtief ingesteld en biedt graag een luisterend oor en helpende hand. Ze is erg belangstellend naar andermans gedachtegangen en gevoelens. Ze laat zich inspireren door de kracht van paarden, het ervaren van jezelf en van je omgeving in het hier en nu.

Back To Top