skip to Main Content

Tessa van den Eijnden

Tessa van den Eijnden (1998) is rustig, toegewijd en vol mogelijkheden om echt te luisteren. Bovendien is ze van alle markten thuis. Bereid om alles aan te pakken en gedreven om alles te willen leren. In het contact prettig afgestemd en al meer ervaren dan haar leeftijd doet vermoeden. Intussen is Tessa al doorgegroeid naar ons managementteam.

 

Tessa van den Eijnden (1998) is Toegepast Psycholoog binnen Koekkoek & Co.

Als Toegepast psycholoog ben ik een spin in het web binnen Koekkoek & Co; praktisch begeleiden, coachen en trainen is dan ook een groot deel van mijn functie. Je ziet mij terug in vele trainingen die we aanbieden zoals Mindfulness, Acceptance- Commitment Training en weerbaarheidstrainingen voor jong en oud ondersteund met paarden. Hierin ligt mijn focus op een veilige groepsdynamiek creëren waarin iedereen zich gezien en gehoord voelt, waardoor je wordt uitgenodigd om ook uit je comfortzone met nieuw gedrag aan de slag te gaan. Een luisterend oor, verbinding, openheid en intuïtie zijn voor mij kernwaardes om de gedachtegang en gevoel van een ander bewust te maken.

Werken vanuit het hier en nu, bewust zijn van eigen handelingen zorgt voor meer keuzemogelijkheden om het anders te doen; dit is een belangrijke essentie waaruit ik werk.

De paarden zijn als collega’s voor mij. Zonder een goed of fout reageren ze vanuit instinct op wat er aan de binnenkant bij de mens speelt. Dit geeft informatie over wat gedrag van een ander of eigen gedachtes met je doen en wat je mogelijk nog niet aan de buitenkant uitstraalt waardoor zowel voor paard en mens je moeilijk te lezen bent. Paarden zijn op zoek naar harmonie in de kudde. Deze harmonie komt door verschillende bewustwordingen tot stand. Hier samen naar durven kijken geeft nieuwe inzichten om verder te gaan in je eigen leven. Deze kracht van de paarden in samenwerking met ons als mensen is een unieke combinatie om hulp te kunnen bieden. Dankbaar dat dit binnen Koekkoek & Co (Basis GGZ) mogelijk is gemaakt.

Back To Top