skip to Main Content

Nina Geerts

Nina Geerts (1980) zit op een belangrijke plek binnen onze praktijk. Van het aannemen van de telefoon, het plannen van alle afspraken, tot declareren: Nina heeft haar werk graag goed voor elkaar.  Juist de veelzijdigheid van haar functie trekt haar aan. Ze is verantwoordelijk en accuraat en gaat heel zorgvuldig met gegevens om.  Nina is behulpzaam en sociaal en haar gevoel voor humor maakt dat we graag even bij haar langs lopen.

Nina Geerts (1980) , office manager, werkt 5 ochtenden in de week en draagt zorg voor het telefonisch contact en voor een deel van de organisatorische zaken van de praktijk.

Ik ben Nina Geerts en sinds november 2021 werkzaam bij Koekkoek en Co. Het werken in de zorgsector is voor mij een heel nieuw hoofdstuk. Ik zie het als een uitdaging. Ik word heel enthousiast van wat ik tot nu toe heb gezien.

Nadat ik in 1999 mijn opleiding MBO secretarieel had afgerond, zocht ik eerst het avontuur op door in het buitenland te gaan werken. Daarna begon mijn werkzame leven bij de Belastingdienst en daarna lange tijd bij de Rechtbank in Breda. In deze juridische omgeving heb ik veel geleerd en kwam ik er uiteindelijk achter dat mijn interesse in andere sectoren groot was. Ik ben me gaan oriënteren en kwam uit bij de zorgsector. De grootste reden is het werken met mensen. Iets betekenen voor andere mensen. Ook al heb ik een functie waarin mijn taken hoofzakelijk administratief zijn, hoop ik, door het contact met cliënten en het ondersteunen van collega’s, mijn steentje te kunnen bijdragen.

 

 

Back To Top