skip to Main Content

Mirjam Westerhoff – Broeders

Mirjam Westerhoff – Broeders (1975) is in het team een enthousiaste aanpakker, die opgewekt alle  administratieve en andere organisatie klussen op een doortastende en open manier vormgeeft. Als een baken is ze aanwezig op ons kantoor en ze zorgt zo voor een luisterend oor en voor de praktische steun die nodig is in een praktijk als de onze.

Mirjam Westerhoff – Broeders (1975), office manager, werkt 5 ochtenden in de week en draagt zorg voor het telefonisch contact en voor een groot gedeelte van de organisatorische zaken van de praktijk.

Mijn functie is een leuke, afwisselende en uitdagende baan. Omdat we een klein team hebben doe ik veel meer dan alleen de administratie en heb ik uiteenlopende contacten. De aanmelding van cliënten loopt telefonisch via mij, zo krijg ik volwassenen, ouders en jongeren aan de lijn, dagelijks communiceer ik met de praktijkhouders en onze teamleden, bovendien heb ik contact met de diverse gemeenten en huisartsenpraktijken.

Bent u nieuw bij ons en weet u niet goed waar u moet zijn dan wijs ik u graag de weg.

Ik zie het als een uitdaging om mijn collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat ze zo veel mogelijk tijd aan de cliënten kunnen besteden.
Het is voor mij waardevol om een bijdrage te leveren aan het welzijn van anderen.

 

Back To Top