skip to Main Content

Marte Hoogstraaten

Marte Hoogstraaten (1987) neemt binnen ons team de functie van zorgmanager op zich.  Haar communicatieve vaardigheden en toegankelijkheid vallen direct op. Ze analyseert en implementeert, coördineert en organiseert met een aanstekelijk enthousiasme. Ze activeert ons ondernemerschap en proactief als ze is brengt ze veel beweging.

 

Sinds november 2021 werk ik als zorgmanager bij Koekkoek & Co. In deze functie houd ik me onder meer bezig met organisatorische taken, personeelsmanagement, samenwerking met externen,  zorgcontractering, kwaliteit en communicatie. Vanuit mijn gedrevenheid, doorzettingsvermogen en enthousiasme probeer ik de organisatie samen met mijn collega’s elke dag een beetje efficiënter in te richten.

Eerdere werkervaring deed ik op als adviseur in een ziekenhuis, beleidsmedewerker in het sociaal domein van een gemeente en als kwaliteitsmanager bij een kinderopvang. Naast deze banen heb ik vrijwilligerswerk gedaan in de ggz-sector en heb ik aanvullend enkele vakken van kinder- en jeugdpsychologie gevolgd.

In deze baan als zorgmanager komen mijn werkervaring, persoonlijke eigenschappen en interesses mooi samen. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in en nieuwsgierig naar de mensen om mij heen, wil ik de ander graag helpen en breng ik graag structuur en overzicht aan in alles wat er speelt. Ik krijg energie van het uitdenken van nieuwe initiatieven en ontwikkelingen, om vervolgens een concrete vertaalslag naar de praktijk te maken.

Tijdens mijn derde sollicitatieronde heb ik zelf mogen ervaren hoe de paarden je een spiegel voorhouden in wat er op dat moment bij je speelt, hoe je vanuit patronen of automatismen de situatie aanpakt en wat je kan doen om meer bij jezelf te blijven en de situatie aan te pakken zoals jij dat wilt. Het af en toe bijwonen van behandelingen en trainingen geeft me veel inspiratie die ik kan vertalen naar mijn werk bij Koekkoek & Co én waar ik persoonlijk veel van opsteek.

Back To Top

Cookies Notification​

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt privacybeleid