skip to Main Content

Marloes Kunzel

Marloes Kunzel ( 1985) is een gedreven en loyale specialist. Haar gerichtheid op mensen en haar vakbekwaamheid zijn een waardevolle toevoeging aan het team van Koekkoek & co. Het gezin in zijn context dagen haar uit om te zoeken naar samenhang en oplossingen in het systeem. Marloes is flexibel en veelzijdig inzetbaar. Naast de mensen zijn de paarden een deel van haar inspiratiebron.

Marloes Kunzel (1985) BIG no. 99926967831 is na haar studie Kinder- en Jeugdpsychologie aan het werk gegaan in de jeugdzorg.

Na een aantal werkzame jaren met jonge kinderen en hun gezin, heeft zij zich tijdens de opleiding tot Orthopedagoog Generalist ook meer toespitst op jongeren en jongvolwassen met hun gezin. Binnen Koekkoek & co neemt Marloes de positie in van Hoofdbehandelaar  voor kinderen en jong volwassenen. Belangrijke thema’s in deze setting die Marloes zich eigen heeft gemaakt zijn hechting, trauma en interactieproblematiek. Haar visie heeft zich gedurende die jaren steeds verder ontwikkeld.

Een oplossingsgerichte basishouding en een systemisch hart zijn hiervoor kenmerkend. De overtuiging dat er altijd krachten, mogelijkheden en successen zijn, maakt dat Marloes met enthousiasme en in verbinding met mensen aan de slag wil gaan. Dit doet ze door goed te luisteren naar ieders eigen verhaal met oprechte nieuwsgierigheid.

Marloes vindt het belangrijk om zelf ook te blijven leren en ontwikkelen. Bij de praktijk Koekkoek & Co vindt deze ontwikkeling bijvoorbeeld plaats door middel van de verschillende trainingen met paarden.

Back To Top

Cookies Notification​

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt privacybeleid