skip to Main Content
Menu

Marieke Werkman

Marieke Werkman (1982)

Haar openheid en enthousiasme staan voorop. Vanuit deze benadering helpt Marieke cliënten en collega’s om te komen tot nieuwe stappen. Ze combineert warmte met tact en komt vandaaruit tot een praktische aanpak. Wij zijn blij met zo’n stabiele pijler in ons team.

 

Marieke Werkman (1982) GZ-Psycholoog i.o. heeft een achtergrond in ontwikkelingspsychologie en cognitieve neurowetenschappen en is na haar studie begonnen met werken als groepsleiding bij jonge kinderen met spraak- en taalproblemen. Van daaruit ontstond al snel de interesse om aan de slag te gaan met de individuele behandeling van kinderen en hun ouders.

Op verschillende plekken heeft zij ervaring mogen opdoen met diverse problematieken en naarmate haar loopbaan langer duurt, komt zij steeds meer tot de ontdekking dat het werken met het hele systeem haar erg aanspreekt. Marieke houdt van een positieve sfeer en werkt graag oplossingsgericht. Het is mooi om getuige te mogen zijn van kinderen en hun ouders die (opnieuw) hun eigen en elkaars sterke en mooie kanten ontdekken, waarmee zij in staat zijn om hun uitdagingen het hoofd te bieden. Tevens is zij opgeleid om cliënten te helpen traumatische gebeurtenissen te verwerken.

 

foto Marieke
Back To Top