skip to Main Content

Marie – José Timmermans

Marie-José Timmermans (1967) is door haar stabiliteit een anker. Ze voelt aan wat nodig is in de sfeer of in de actie en ondersteunt waar nodig met precies de juiste afstemming. Haar kijk op financiën en haar gedreven zorgvuldigheid staat mede aan de basis van onze praktijk.

Marie-José (1967) boekhoudster, administratief medewerkster en telefoniste, voelt zich nauw betrokken bij de praktijk. Ze helpt cliënten graag met al hun vragen en is een luisterend oor. Vriendelijkheid en behulpzaamheid staan bij haar hoog in het vaandel.

Marie-José werkt één dag in de week bij Koekkoek & Co. Ze is dressuuramazone en vertegenwoordigde diverse keren ons land op het hoogste niveau. Topsport bedrijven vraagt veel van lichaam en geest. Marie-José was daarom op zoek naar fysiek wat minder belastende bezigheden, die aansluiten bij haar mogelijkheden.

Door haar jarenlange ervaring met lesgeven heeft ze inzicht gekregen in didactiek en deed ze veel mensenkennis op. Positief aansluiten bij wat er is en het uitdagen van mens (en paard) om te groeien, en het secuur opbouwen om tot (top)prestaties te komen, zijn haar speciale kwaliteiten.  In 2016 behaalde ze het diploma trainer paardensport ORUN-KNHS-NOC*NSF waarmee ze ook als trainster in de topsport actief is. Marie-José zal af en toe als coach aanwezig zijn bij trainingen van Koekkoek & Co voor bedrijven en topsporters.

De boekhouding en het behandelen van de telefonische vragen behoren tot haar taken. Binnen haar eigen bedrijf beoefent ze dit dagelijks. Haar vriendelijke duidelijkheid en accuratesse komen daarbij goed van pas.

Back To Top

Cookies Notification​

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt privacybeleid