skip to Main Content

Luce Terwindt

Luce Terwindt (1954) is de spil in het team en de organisatie met een groot hart voor de praktijk. Ze is een blijmoedige sfeerbewaker die altijd bezig is om de kwaliteit van de onderlinge verbinding te verhogen.

Luce Terwindt  (1954) is praktijkmanager, pedagoog HBO, energetisch therapeut en systemisch paardencoach.

Zowel bij teamleden, collega’s en cliënten is Luce op zoek naar verbinding en balans in het wij. Ze is altijd geïnteresseerd in hoe het met je gaat en daagt je met humor uit om het net anders te zien en je situatie te accepteren of te veranderen. Haar manier van verwoorden, gebruik makend van zeer passende beelden, is een deel van haar kracht.

De zorg voor kinderen loopt als een rode draad door studie en werk van Luce. Het gedachtegoed van het jeugdwelzijnswerk en de pedagogische academie leggen de basis onder haar praktische kijk op kinderbehandeltrajecten en de ontwikkeling van de groepstrainingen van Koekkoek & Co waarvan zij aan de basis stond. Haar jarenlange werkzaamheden binnen het ZMOK onderwijs en voor kinderrevalidatiecentrum  Charlotteoord  (het huidige Leijpark) verbreden haar kennis nog meer. De intensieve opleiding van Mens en Intuïtie in Amersfoort en de inspirerende jarenlange samenwerking met Ruud Delnooz hebben haar verder gevormd, zowel in haar werk als in haar persoonlijkheid.

Haar open hart, overzicht en organisatievermogen, het denken in stappen en vanuit haar grote drive tot behandelen en verbinden heeft Luce besloten tot de oprichting van Koekkoek & Co, omdat zij in deze praktijk al haar talenten kan bundelen. Ze is zowel intuïtief als praktisch ingesteld en bij Koekkoek & Co laat ze zien dat die eigenschappen prima samengaan. In haar therapieën werkt ze met de unieke combinatie van energetische therapie en oplossingsgerichte therapie. Verder betrekt ze, als dat meerwaarde heeft,  de omgeving van een cliënt,  zoals een leerkracht, een gezin of werkomgeving, bij de behandeling, Want ieder mens is uniek, maar we maken ook allemaal deel uit van grotere verbanden.

Back To Top

Cookies Notification​

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt privacybeleid