skip to Main Content
Menu

Karin van Amelsvoort

Karin van Amelsvoort (1982) is een bescheiden, maar creatieve verbinder die met humor resultaat gericht kan werken. Ze is veelzijdig en als enige binnen Koekkoek & co ook lichaamsgericht aan het werk. Karin is steeds op zoek naar ontwikkeling van zichzelf in dienst van de cliënt.

Karin van Amelsvoort is gestart in de kinder- en jeugdpsychologie vanuit haar idealen om kinderen en gezinnen verder te kunnen helpen, daarna is ze werkzaam geweest bij een private kliniek en in het bedrijfsleven. Karin werkt in deeltijd voor Koekoek & Co en werkt daarnaast als zelfstandig psycholoog en coach.

Karin zet met name de oplossingsgerichte therapie, systeemtherapie en ACT in bij haar behandelingen. In de loop der jaren is ze door ervaring steeds meer geïnteresseerd geraakt in de wisselwerking tussen fysieke gezondheid en psychische gesteldheid. Beide hebben sterke invloed op elkaar. Vanuit de lichaamsgerichte therapie gaat het erom dat cliënten worden begeleid bij voelen wat goed voor hen is en het leren daaraan vorm te geven. Karin probeert daar waar mogelijk de effectiviteit van haar behandeling te vergroten door lichamelijke aspecten systematisch in het therapeutisch proces te betrekken. Om kennis en kunde bij te houden volgt zij het postmaster-traject tot lichaamsgerichtwerkend psycholoog.

karin-van-amelsvoort foto
Back To Top