skip to Main Content

Jill Bakker

Jill Bakker (1997) is een warme, spontane sympathieke collega die veel om mensen geeft. Ze is sensitief in de omgang en draagt graag bij aan een gevoel van welzijn en geluk van anderen. Ze is zintuiglijk ingesteld en laat zich leiden door haar eigen sterke waardensysteem. Ze heeft duidelijke doelen voor ogen. Jill heeft actiegerichte energie en deze scheppende, creatieve kracht is fijn in het team.

Als orthopedagoog vind ik het inspirerend om volwassenen, kinderen en hun ouders te helpen hun eigen talenten te ontdekken en in hun kracht te zetten. Mijn aanpak omvat een onderzoekende en nieuwsgierige houding, waarbij ik aandacht besteed aan het individu, het (familie)systeem en de interactieprocessen. Hierbij put ik uit de kennis die ik de afgelopen zes jaar tijdens mijn pedagogische opleidingen heb opgedaan, alles wat ik dagelijks mag leren van mijn cliënten en mijn eigen ervaringen als mens. Door mijn eigen mentale uitdagingen als jongere van 14 jaar weet ik maar al te goed dat hoe graag je soms ook wilt, het niet altijd lukt om verbinding te maken met anderen. Wat gebeurt er dan? Hoe ga je er mee om als het niet lukt? En wanneer lukte het wel? Op deze manier kunnen we samen gaan zoeken naar wat voor jou werkt, zodat je niet alleen verbinding leert maken met anderen, maar ook met jezelf.

In de therapie maak ik graag gebruik van ervarings- en lichaamsgerichte interventies. Hierbij maak ik soms ook gebruik van de inzet van paarden. De paarden waren voor mij als klein meisje een grote inspiratiebron en hebben mij veel geleerd over hoe ik non-verbaal communiceer met anderen. Ik neem je als opgeleid paardencoach graag mee in wat wij van deze bijzondere dieren kunnen leren. We vergeten het soms, maar we zeggen als mensen ook zonder woorden ontzettend veel.

Back To Top

Cookies Notification​

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt privacybeleid