skip to Main Content

Fleur van Oijen

Fleur loopt in 2023/2024 stage bij Koekkoek & Co, vanuit haar studie Kinder- en Jeugdpsychologie. Ze is drie dagen per week aanwezig bij onze praktijk. Fleur is een extraverte collega, die goed aanvoelt wat iemand beweegt en wat gezegd kan worden. Ze maakt de vertaalslag zodanig dat haar gesprekspartner er ook werkelijk iets mee kan. Fleur is gemotiveerd en zorgzaam. Harmonie heeft ze hoog in het vaandel.

Ik ben Fleur van Oijen (1999) en momenteel volg ik de Master Klinische Ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook loop ik drie dagen in de week stage bij Koekkoek & Co.

Dat ik bij Koekkoek & Co terecht ben gekomen is niet zomaar. De paardentherapie spreekt mij enorm aan. In 2020 heb ik 8 maanden op Curaçao gewerkt bij dolfijnentherapie met kinderen met een beperking en bij paardentherapie met kinderen met autisme. Het magische effect wat dieren op kinderen en mensen hebben, heeft mij hier nog meer geïnspireerd. Dat het paard je kan ondersteunen tijdens de zoektocht naar jezelf vind ik prachtig. Naast mijn opleiding psychologie, heb ik kennis en interesse in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), systemisch werk en oplossingsgericht denken. Hierdoor wist ik al helemaal zeker dat Koekkoek & Co de plek was waar ik stage wilde lopen. Door NLP realiseer ik me dat we groots mogen dromen. Door te focussen op wat wel al goed gaat, waar we blij van worden en wat we wel willen, kunnen we stapje voor stapje dichterbij onze dromen en doelen komen. Grote veranderingen komen tot stand door kleine stapjes.

Ik verheug me om aankomende tijd enorm veel te leren, mensen te mogen ondersteunen in het zetten van kleine (of grote) stapjes, me te laten inspireren, een fijne tijd te hebben met nieuwe collega’s en persoonlijk te groeien.

Back To Top

Cookies Notification​

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt privacybeleid