skip to Main Content

Evelien van Goethem

 

Evelien van Goethem  (1978)  is een rustige betrokken therapeut die vanuit een intuïtieve gevoeligheid zorgvuldig aan de slag gaat met haar cliënten en hun systeem. Ze houdt ervan om mensen te helpen vanuit een positieve benadering en ze ondersteunt hen op deze manier in het aangaan van hun eigen proces. Hierbij is ze betrouwbaar en punctueel. Als mens is Evelien een aanwinst voor ons team.

 

Evelien van Goethem is een psycholoog (SKJ no. 1310001916) met ervaring in het onderwijs en de specialistische GGZ, waarbij zij in de GGZ gewerkt heeft met kinderen en jongeren, hun ouders en andere betrokkenen.

Van jongs af aan heeft Evelien een grote en oprechte interesse in de ander, waardoor de keus voor het onderwijs en de psychologie vanzelfsprekend was.
Bij het werken met kinderen en jongeren is zij zich bewust van de belangrijke rol van ouders, maar ook van de uitdagende taak waar zij zich soms voor gesteld kunnen voelen. Door haar onderwijservaring kan Evelien zich ook goed verplaatsen in onderwijzers die eveneens bijdragen aan de ontwikkeling en het welbevinden van een kind of jongere.
Zij gaat graag op zoek naar de verbinding met cliënten en hun belangrijke steunfiguren om zodoende te proberen de ontwikkeling samen vlot te trekken.

Evelien heeft veel bewondering voor de openheid en veerkracht van mensen en is bij behandelingen steeds onder de indruk van wat mensen kunnen bereiken door motivatie, inzet en vertrouwen, zeker wanneer zij daarbij gesteund worden door hun systeem. Vanuit rust, geduld, betrouwbaarheid en empathie een bijdrage mogen leveren aan deze ontwikkeling geeft haar veel voldoening. Door handvatten en uitleg te geven wil Evelien meer inzicht bieden, om zodoende cliënten op eigen kracht weer verder te kunnen laten gaan.

Back To Top