skip to Main Content

Ellen Geisen

Ellen Geisen (1992) orthopedagoog  SKJ / NVO werkt sinds mei 2021 bij Koekkoek & co.

Ellen is een enthousiaste psycholoog met veel mogelijkheden. Ze staat vol passie in haar vak en is in staat haar cliënten te inspireren om er het beste van te maken.

Haar brede interesse heeft ervoor gezorgd dat ze, ondanks haar leeftijd, al veel ervaring heeft en dat ze van veel behandellijnen verstand heeft. Haar drive is besmettelijk en helpt de cliënt om stappen te zetten net buiten zijn of haar comfortzone.

Wij ervaren Ellen als een mooie aanvulling op ons team

Ellen Geisen is Toegepast Psycholoog, Orthopedagoog (SKJ geregistreerd no. 140016567), cognitief gedragstherapeut in opleiding en paardentherapeut in opleiding.

Al vanaf haar kinderjaren wilde Ellen graag psycholoog worden. Ze ontwikkelde al vroeg een luisterende houding. Kinderen op het schoolplein konden dan ook altijd bij Ellen terecht. En dit is nooit meer veranderd. Deze aangeboren passie voor de psychologie en het ondersteunen van mensen bij het zetten van de door hen gewenste stappen, zorgt ervoor dat Ellen vanuit oprechte nieuwsgierigheid en enthousiasme werkt.

Ellen is al meerdere jaren werkzaam binnen de zorg en het onderwijs. Zowel binnen de Basis GZZ als binnen de specialistische (jeugd) GGZ waar ze kennis en ervaring heeft opgedaan over o.a persoonlijkheidsstoornissen, verslavingen en ontwikkelstoornissen. De brede kijk vanuit de opleiding Toegepaste Psychologie heeft ervoor gezorgd dat Ellen goed is in oplossingsgericht en creatief bezig zijn voor en met cliënten, met een open blik als uitgangspunt.

Tijdens de master Orthopedagogiek heeft Ellen daarnaast specifiek geleerd over kinderen, jongeren en gezinssystemen. De cliënt en zijn systeem staan bij Ellen centraal in de behandeling, waarbij er samen gekeken wordt naar de beste behandeling. Binnen Koekkoek en co is Ellen ook werkzaam als therapeut met inzet van paarden, waarbij Ellen paarden kan inzetten als ‘’spiegel’’ bij verschillende hulpvragen.

Ellen is graag bezig met haar ontwikkeling en zelfontplooiing als therapeut. Op dit moment is Ellen dan ook bezig met de Opleiding Equine-Assisted Therapy (EAT) en volgt ze de opleiding tot cognitief gedragstherapeut.

 

Back To Top