skip to Main Content

Benthe Charpentier

Benthe is een slagvaardige medewerker met een warme belangstelling voor mensen. We hebben haar inmiddels leren kennen als een zeer betrouwbare en betrokken stagiaire, die al voelt als een volwaardige collega. Een collega die goed ziet wat er speelt en wat er gedaan moet worden en daar gaat ze dan ook voor.

Het komende half jaar loop ik stage als toegepast psycholoog bij Koekkoek & Co. Ik zal me vooral focussen op het oriënteren in het vakgebied. Dit ga ik doen door zoveel mogelijk rond te snuffelen en mee te lopen met gesprekken, therapieën en trainingen. Hierdoor hoop ik veel ervaring op te doen, meer mensenkennis te vergaren en veel dingen te leren over hoe de organisatie werkt en over de GGZ. Tessa is mijn stagebegeleider en ik zal dus ook het meeste met haar meelopen.

Ik heb gekozen voor Koekkoek & Co omdat ik de verschillende werkwijzen en therapieën interessant vind en geïnspireerd werd door de oplossingsgerichte visie. Met warmte werd ik ontvangen, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde en een goed gevoel had over deze praktijk. Aan deze warme omgeving werk ik graag mee om mijn professionele en persoonlijke groei als toegepast psycholoog te bevorderen. Ik kijk ontzettend uit naar mijn stageperiode bij Koekkoek & Co.

Back To Top