skip to Main Content

Office manager

Anne (1987) zit als office manager op de centrale post op ons kantoor. Anne is een enthousiast, betrokken mens, die van aanpakken houdt. Ze ziet altijd kansen voor groei en houdt ervan om samen mooie resultaten te bereiken en echt een verschil te maken. Ze is vrijgevig en zorgzaam en wij zijn blij dat we van haar organisatorische talenten gebruik mogen maken. Ze heeft oog voor wat nodig is bij collega’s; aan de telefoon en in onze praktijk.

De office manager zit op de centrale post op ons kantoor. Binnenkort stellen we onze nieuwe office manager hier voor.

De office manager werkt 5 ochtenden in de week en draagt zorg voor het telefonisch contact en voor een deel van de organisatorische zaken van de praktijk.

 

Als je naar de praktijk belt, is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt. Als office manager bij Koekkoek & Co draag ik zorg voor het telefonisch contact en voor een deel van de organisatorische zaken van de praktijk.

Mensen in mijn omgeving noemen me vaak een verbinder, omdat ik geloof dat iedereen iets unieks te brengen heeft en ik altijd mogelijkheden zie om de krachten te bundelen. Ik heb een achtergrond in communicatie en ben dit jaar begonnen aan de deeltijd studie Psychologie.

Bij Koekkoek & Co bieden we maatwerk voor elk individu en wordt de ander echt gezien en gehoord. Ik vind dit erg belangrijk, omdat ik als kind zelf veel last heb gehad van angsten en paniekaanvallen en me daarin niet altijd begrepen heb gevoeld.

Mijn eigen uitdagingen hebben me de motivatie gegeven om een bijdrage te leveren aan de mentale gezondheid. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik hierin samen met mijn collega’s een verschil in kan maken. Ik gun dat mensen helemaal zichzelf kunnen zijn en het vertrouwen en de veerkracht in zichzelf vinden om stevig te staan in het leven.

Back To Top