skip to Main Content

Amber Seegers

Amber Seegers (1999) is betrouwbaar en heeft een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Ze is gevoelig en vindt het belangrijk om de dingen gladjes te laten verlopen. Amber is een collega die op haar post is. Je kunt op haar rekenen. Ze heeft een helder beeld hoe haar werk moet verlopen en handelt daar ook naar.

 

 

 

Mijn naam is Amber Seegers. In 2022 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de Radboud Universiteit. Tijdens mijn afstuderen heb ik stage gelopen bij Koekkoek & Co. Sindsdien ben ik binnen Koekkoek & Co in dienst als orthopedagoog. Ik kijk graag vanuit verschillende invalshoeken naar kinderen, jongeren en hun opvoeders te kijken. Ik vind het belangrijk om naast het hebben van oog voor de cliënt, ook aandacht aan het (gezins)systeem te besteden. Verder vind ik het van belang om van de eigen kracht van de cliënt uit te gaan en dit te gebruiken tijdens de behandeling.

Al van jongs af aan heb ik een passie voor paarden. In 2021 heb ik de opleiding tot paardencoach met succes afgerond. Paarden zijn bijzondere dieren, die je veel inzicht in jouw gedrag en functioneren kunnen geven. Binnen Koekkoek & Co wordt deze passie voor paarden en mijn interesse voor kinderen en jongeren op unieke wijze gecombineerd.

Back To Top

Cookies Notification​

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt privacybeleid