skip to Main Content

Rugdekking

Het eerste half jaar van 2023 liep Benthe Charpentier stage bij Koekkoek & Co, vanuit haar studie Toegepaste Psychologie. Momenteel is ze aan het afstuderen, en vanwege wederzijdse tevredenheid is ze inmiddels ook gedeeltelijk in dienst bij Koekkoek & Co. Benthe blikt terug op haar stagetijd:

“Mijn stagetijd bij Koekkoek & Co had ik niet beter kunnen wensen. Vanaf de eerste dag dat ik mijn voet binnen de praktijk zette, voelde ik een open en warme sfeer, en heb ik mijn gevoel gevolgd.  Het is een ontzettend mooie plek om te kunnen groeien. Ze noemen het in de paardenwereld ook wel ‘rugdekking krijgen’. Het vertrouwen krijgen dat je het kan, maar tegelijkertijd een vangnet hebben om op terug te vallen. Wat mij betreft de perfecte omstandigheden om te leren en te ontwikkelen. Leren door het te doen en uit je comfortzone te gaan. Ik heb hierin mezelf mogen leren kennen en leren werken vanuit mijn eigen kracht die ik hier heb ontdekt.

Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen in interactiepatronen herkennen bij mezelf en bij anderen, oplossingsgericht werken en systemisch kijken. Wat ik uniek vind aan Koekkoek & Co is de mate van bewustzijn wat ze creëren voor de behandelaren. Het voelen en verbinden met cliënten en niet alleen via een blaadje en vanuit het hoofd een gesprek voeren; dit geeft zo veel diepgang in de praktijk. Er wordt gefocust op de krachten die je hebt als behandelaar en zo leren we veel van elkaar, waardoor we als team sterk staan. Geen een moment heb ik spijt gehad dat ik mijn gevoel heb gevolgd om stage te lopen bij Koekkoek & Co en ik ben erg blij dat ik hier nog een tijdje mag rondlopen.”

Back To Top

Cookies Notification​

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt privacybeleid