skip to Main Content

Overig aanbod

Een paar keer per jaar organiseren we activiteiten met een wisselende inhoud. Dit zal soms in samenwerking zijn met andere externe collega’s.

Opfrisbijeenkomst

Aan het eind van de weerbaarheid- / veerkrachttraining met behulp van paarden en/of na inzichten tijdens de  workshop grenzen, zijn er altijd deelnemers die aangeven dat ze belangstelling hebben om één of meer keer per jaar onder onze begeleiding en met behulp van de paarden aan de slag te gaan.

Wij pakken deze uitdaging op en willen jullie graag ondersteunen bij deze wens tot optimaliseren middels het organiseren van  opfrismogelijkheden.

Tijdens deze ochtenden staat het werken met paarden centraal. Wij voegen hier, zoals jullie van ons gewend zijn, meditatietechnieken vanuit de mindfulness, aspecten van ACT en energetische oefeningen aan toe.

Samen stilstaan om waar te nemen: in hoeverre zit ik in mijn kracht of ga ik op de automatische piloot? Hoe gaat het met me? Ben ik er wel en zo ja, hoeveel ruimte neem ik in? Volg ik mijn pad of ga ik teveel mee in de prestatiegerichte druk van mijn omgeving? Hoe is je balans van geven en ontvangen? Samen openen we de beWEGing: jouw route naar jouw toekomst.

Koekkoek & Co organiseert regelmatig opfrismomenten met behulp van paarden. Klik hier voor de data van de opfrisbijeenkomsten van de weerbaarheids-/veerkrachttraining, mindfulness en oudertraining.

Voor wie?

Voor mensen die stappen willen zetten in het bevorderen en/of onderhouden van hun veerkracht en stressmanagement én die al eerder gewerkt hebben met paarden bij ons of elders.

Afhankelijk van het aantal deelnemers maken we een keuze uit de volgende coaches:

Nel Koekkoek, GZ psycholoog, mindfulness- en ACT trainer, systemisch paardencoach

Luce Terwindt, pedagoog, energetisch therapeut, systemisch paardencoach

Maria Simons, gezinscoach, groepswerker, systemisch paardencoach

Tessa van den Eijnden, toegepast psycholoog, systemisch paardencoach

Anne Wilms, neuropsycholoog, systemisch paardencoach i.o.

 

De paarden geven haarfijn aan waar jij onder druk staat en welke beweging nodig is om “je beste zelf “ weer te ontmoeten. Het paard staat oordeelvrij in het “hier en nu”, is een meester in de waarneming en helpt je om je via jouw zintuigen bewust te worden van je gevoel en de betekenis ervan voor jou.

Informatie over de dag:

Aanvang: 9.00 – 11.00 uur

Locatie: Stal Roosenheuvel, Procureurweg 49, 5103BP Dongen of Stal de Wildert, Bosweg 5, 5105 NC Dongen

Op de afspraakherinnering staat de juiste locatie vermeld. Je ontvangt deze 4 dagen en 1 dag voor de datum van de bijeenkomst.

Kosten: De kosten zijn: € 90,- (onverzekerde zorg) of 120 behandelminuten. Als er nog voldoende behandelminuten zijn, kan deze bijeenkomst ook daaruit betaald worden.

Mocht je na aanmelding niet kunnen komen, dan geldt een afzegtermijn van 48 uur voor aanvang.

Het maximale aantal deelnemers is 10. Het minimum aantal deelnemers is 6.

Aanmelden kan via de behandelaar of via de mail als je traject bij ons afgesloten is.

Back To Top

Cookies Notification​

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt privacybeleid