skip to Main Content
Menu

Overig aanbod

Een paar keer per jaar organiseren we activiteiten met een wisselende inhoud. Dit zal soms in samenwerking zijn met andere externe collega’s.

Opfris-dag

Aan het eind van de weerbaarheid / veerkrachttraining  met behulp van paarden en /of na de inzichten gekregen tijdens de  workshop grenzen, zijn er altijd deelnemers die aangeven dat ze belangstelling hebben om één of meer keer per jaar onder onze begeleiding en met behulp van de paarden aan de slag te gaan.

Wij pakken deze uitdaging op en willen jullie graag ondersteunen bij deze wens tot optimaliseren middels het organiseren van  opfris-mogelijkheden.

Tijdens deze dagen staat het werken met paarden centraal. Wij voegen hier, zoals jullie van ons gewend zijn, meditatie technieken vanuit de mindfulness, aspecten van ACT, energetische oefeningen aan toe.

Samen stilstaan om waar te nemen:  …….in hoeverre zit ik in mijn kracht of ga ik op de automatische piloot? Hoe gaat het met me? Ben ik er wel en zo ja, hoeveel ruimte neem ik in? Volg ik mijn pad of ga ik teveel  mee in de prestatiegerichte druk van mijn omgeving?  Hoe is je balans van geven en ontvangen?  Samen openen we de beWEGing:  Jouw route naar jouw toekomst.

In 2019 organiseert Koekkoek & co regelmatig opfris-momenten met behulp van paarden.

Voor wie?

Voor mensen die stappen willen zetten in het bevorderen en /of onderhouden van hun veerkracht en stressmanagement én die al eerder gewerkt hebben met paarden bij ons of elders.

Afhankelijk van het aantal deelnemers maken we een keuze uit de volgende coaches:

Nel Koekkoek, GZ psycholoog ,mindfulness-trainer, systemisch paardencoach

Luce Terwindt, pedagoog, energetisch therapeut, systemisch paardencoach

Maria Simons, gezinscoach, groepswerker, systemisch paardencoach

Maatje Bon, organisatie coach, systemisch paardencoach

 

De Paarden.

Zij geven haarfijn aan waar jij onder druk staat en welke beweging nodig is om “je beste zelf “ weer te ontmoeten. Het paard staat oordeelvrij in het “hier en nu”, is een meester in de waarneming en helpt je om je via jouw zintuigen bewust te worden van je gevoel en de betekenis ervan voor jou.

meeuw2

Informatie over de dag:

Locatie: Stal Roosenheuvel, Procureurweg 49, 5103BP Dongen. Ontvangst met koffie en thee: 9.30 – 10.00 uur. We starten met het programma om 10.00 uur. Afsluiting: 16.30 uur. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen.

Het maximale aantal deelnemers is 20. Het minimum aantal deelnemers is 6.

De eerste opfris-dag in dit jaar vindt plaats op vrijdag 22 maart 2019.
De tweede opfris-dag in dit jaar vindt plaats op vrijdag 28 juni 2019.

Kosten: € 270,- (incl. BTW) per persoon inclusief lunch, koffie en thee.
• Heb je een dieet, laat het ons weten.
• Wel / niet vegetarisch.
Na je aanmelding en het doorgeven van onderstaande gegevens krijg je per mail een rekening opgestuurd. Als je deze rekening op naam van een bedrijf wilt hebben dan ontvangen we graag je bedrijfsgegevens.

Algemene voorwaarden voor het inschrijven:

Betaling van de kosten uiterlijk 2 weken voor de opfris-dag.
Je betaling is het definitieve moment van inschrijving.
Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang zijn de kosten voor rekening van de deelnemer.

Back To Top