skip to Main Content

Onze medewerkers

Zowel in onze therapieën als bij trainingen is maatwerk ons uitgangspunt. Wij kunnen maatwerk bieden omdat onze ervaring zo divers is en omdat we onze krachten graag bundelen.

Onze medewerkers

Nel Koekkoek

Nel Koekkoek (1961) is koersbepalend, inspirerend en doelgericht, concreet en praktisch. Ze is altijd op zoek naar verdieping en nieuwe ontwikkelingen in het vak. Ze deelt haar kennis en ervaring graag uit.

Luce Terwindt

Luce Terwindt (1954) is de spil in het team en de organisatie met een groot hart voor de praktijk. Ze is een blijmoedige sfeerbewaker die altijd bezig is om de kwaliteit van de onderlinge verbinding te verhogen.

Marie – José Timmermans

Marie-José Timmermans (1967) is door haar stabiliteit een anker. Ze voelt aan wat nodig is in de sfeer of in de actie en ondersteunt waar nodig met precies de juiste afstemming.

Maria Simons

Maria Simons (1959) is een kordate, vriendelijke therapeut vol ideeën met veel gevoel voor de relatie en de afstemming.  

Evelien van Goethem

Evelien van Goethem (1978) is een rustige betrokken therapeut die vanuit een intuïtieve gevoeligheid zorgvuldig aan de slag gaat met haar cliënten en hun systeem. Ze houdt ervan om mensen te helpen vanuit een positieve benadering en ze ondersteunt hen op deze manier in het aangaan van hun eigen proces. Hierbij is ze betrouwbaar en punctueel. Als mens is Evelien een aanwinst voor ons team.

Tisha Claessens

Tisha Claessens (1979) is een vriendelijke psycholoog met een warme belangstelling, die goed aanvoelt wat zich afspeelt bij mensen. Ze is een echt mensenmens met een betrouwbare instelling en secuur in haar werk. Oprecht en puur levert ze een bijdrage aan de inhoudelijke kwaliteit van Koekkoek & co, zeker ook aan de verbinding binnen het team.

Marloes Kunzel

Marloes Kunzel ( 1985) is een gedreven en loyale specialist. Haar gerichtheid op mensen en haar vakbekwaamheid zijn een waardevolle toevoeging aan het team van Koekkoek & co. Het gezin in zijn context dagen haar uit om te zoeken naar samenhang en oplossingen in het systeem. Marloes is flexibel en veelzijdig inzetbaar. Naast de mensen zijn de paarden een deel van haar inspiratiebron.

Mirjam Westerhoff – Broeders

Mirjam Westerhoff - Broeders (1975) is in het team een enthousiaste aanpakker, die opgewekt alle administratieve en andere organisatie klussen op een doortastende en open manier vormgeeft. Als een baken is ze aanwezig op ons kantoor en ze zorgt zo voor een luisterend oor en voor de praktische steun die nodig is in een praktijk als de onze.

Tessa van den Eijnden

Tessa van den Eijnden (1998) was vorig jaar stagiaire en heeft nu een dienstverband binnen onze praktijk. Tessa is rustig, toegewijd en al vol mogelijkheden om echt te luisteren. Bovendien is ze van alle markten thuis. Bereid om alles aan te pakken en gedreven om alles te willen leren. In het contact prettig afgestemd en al meer ervaren dan haar leeftijd doet vermoeden.

Lesley Boons

Lesley Boons (1981) is een ervaren, warme en creatieve psycholoog met een goed gevoel voor wat een mens echt raakt. Zij heeft veel oog voor de groeimogelijkheden van haar cliënten èn collega’s vanuit een oprecht verlangen om mensen te helpen. Haar inspiratie werkt aanstekelijk. Ze is een mooie verrijking voor Koekkoek & co.

Sandra Rutten – Kroot

Sandra Rutten - Kroot (1983) is binnen ons team een oud collega. Ze werkte 5 jaar bij Koekkoek & co en is bij ons opgeleid tot GZ-psycholoog. Sinds 2017 is ze als regiebehandelaar aan de slag gegaan bij Amare Zorgcoaching in Drunen. En nu gaan we weer in de samenwerking op een klein stukje namelijk de MF avondtraining.

Marrigje Weetink

Marrigje Weetink (1979) is een energieke, stabiele en enthousiaste psycholoog, met een brede waaier aan capaciteiten. De levensvreugde die ze uitstraalt werkt enthousiasmerend voor iedereen die met haar werkt. In ons team is haar praktische instelling en haar sympathieke persoonlijkheid een hele mooie aanvulling.
Back To Top