skip to Main Content
Menu

Onze medewerkers

Zowel in onze therapieën als bij trainingen is maatwerk ons uitgangspunt. Wij kunnen maatwerk bieden omdat onze ervaring zo divers is en omdat we onze krachten graag bundelen.

Onze medewerkers

Nel Koekkoek

Nel Koekkoek

Nel Koekkoek (1961) is koersbepalend, inspirerend en doelgericht, concreet en praktisch. Ze is altijd op zoek naar verdieping en nieuwe ontwikkelingen in het vak. Ze deelt haar kennis en ervaring graag uit.
Luce Terwindt

Luce Terwindt

Luce Terwindt (1954) is de spil in het team en de organisatie met een groot hart voor de praktijk. Ze is een blijmoedige sfeerbewaker die altijd bezig is om de kwaliteit van de onderlinge verbinding te verhogen.
Marie – José Timmermans

Marie – José Timmermans

Marie-José Timmermans (1967) is door haar stabiliteit een anker. Ze voelt aan wat nodig is in de sfeer of in de actie en ondersteunt waar nodig met precies de juiste afstemming.
Marieke Werkman

Marieke Werkman

Marieke Werkman (1982) GZ-Psycholoog i.o.
Maria Simons

Maria Simons

Maria Simons (1959) is een kordate, vriendelijke therapeut vol ideeën met veel gevoel voor de relatie en de afstemming.  
Evelien Van Goethem

Evelien van Goethem

Evelien van Goethem (1978)
Tisha Claessens

Tisha Claessens

Tisha Claessens (1979) is een vriendelijke psycholoog met een warme belangstelling, die goed aanvoelt wat zich afspeelt bij mensen. Ze is een echt mensenmens met een betrouwbare instelling en secuur in haar werk. Oprecht en puur levert ze een bijdrage aan de inhoudelijke kwaliteit van Koekkoek & co, zeker ook aan de verbinding binnen het team.
Sophie Tousain

Sophie Tousain

Sophie Tousain (1992) is een bescheiden vriendelijke persoonlijkheid, die met veel inzet van warmte en plezier werkt. Ze is geïnspireerd door mindfulness en het werken met gezinnen. Wat ze zich voorneemt zet ze door. Sophie is in voor nieuwe werkvormen en op zoek naar hoe ze het zo goed mogelijk kan doen voor de ander.
Marloes Kunzel

Marloes Kunzel

Marloes Kunzel ( 1985) is een gedreven en loyale specialist. Haar gerichtheid op mensen en haar vakbekwaamheid zijn een waardevolle toevoeging aan het team van Koekkoek & co. Het gezin in zijn context dagen haar uit om te zoeken naar samenhang en oplossingen in het systeem. Marloes is flexibel en veelzijdig inzetbaar. Naast de mensen zijn de paarden een deel van haar inspiratiebron.
Ilse De Man

Ilse de Man

Ilse de Man (1973)
Tessa Van Den Eijnden

Tessa van den Eijnden

Tessa van den Eijnden (1998) Toegepaste Psycholoog i.o.
Back To Top