skip to Main Content

Onze medewerkers

Zowel in onze therapieën als bij trainingen is maatwerk ons uitgangspunt. Wij kunnen maatwerk bieden omdat onze ervaring zo divers is en omdat we onze krachten graag bundelen.

Onze medewerkers

Nel Koekkoek

Nel Koekkoek (1961) is koersbepalend, inspirerend en doelgericht, concreet en praktisch. Ze is altijd op zoek naar verdieping en nieuwe ontwikkelingen in het vak. Ze deelt haar kennis en ervaring graag uit.

Luce Terwindt

Luce Terwindt (1954) is de spil in het team en de organisatie met een groot hart voor de praktijk. Ze is een blijmoedige sfeerbewaker die altijd bezig is om de kwaliteit van de onderlinge verbinding te verhogen.

Nina Geerts

Nina Geerts (1980) zit op een belangrijke plek binnen onze praktijk. Van het aannemen van de telefoon, het plannen van alle afspraken, tot declareren: Nina heeft haar werk graag goed voor elkaar.  Juist de veelzijdigheid van haar functie trekt haar aan. Ze is verantwoordelijk en accuraat en gaat heel zorgvuldig met gegevens om.  Nina is behulpzaam en sociaal en haar gevoel voor humor maakt dat we graag even bij haar langs lopen.

Marie – José Timmermans

Marie-José Timmermans (1967) is door haar stabiliteit een anker. Ze voelt aan wat nodig is in de sfeer of in de actie en ondersteunt waar nodig met precies de juiste afstemming.

Lesley Boons

Lesley Boons (1981) is een ervaren, warme en creatieve psycholoog met een goed gevoel voor wat een mens echt raakt. Zij heeft veel oog voor de groeimogelijkheden van haar cliënten èn collega’s vanuit een oprecht verlangen om mensen te helpen. Haar inspiratie werkt aanstekelijk. Ze is een mooie verrijking voor Koekkoek & co.

Ellen Geisen

Ellen Geisen (1992) is orthopedagoog SKJ / NVO. Ellen is een enthousiaste psycholoog met veel mogelijkheden. Ze staat vol passie in haar vak en is in staat haar cliënten te inspireren om er het beste van te maken. Haar brede interesse heeft ervoor gezorgd dat ze, ondanks haar leeftijd, al veel ervaring heeft en dat ze van veel behandellijnen verstand heeft. Haar drive is besmettelijk en helpt de cliënt om stappen te zetten net buiten zijn of haar comfortzone. Wij ervaren Ellen als een mooie aanvulling op ons team.

Sofie Sogeler

Sofie Sogeler (1983) heeft als specialisatie orthopedagogiek. Zij is een creatieve collega, gemotiveerd van binnenuit.  Ze voelt goed aan wat anderen drijft en wat de diverse gezinsleden nodig hebben.  Dit maakt haar zorgvuldig in het contact met haar cliënten en ze zorgt daarmee voor de juiste toon in de behandelrelatie.

Tessa van den Eijnden

Tessa van den Eijnden (1998) was vorig jaar stagiaire en heeft nu een dienstverband binnen onze praktijk. Tessa is rustig, toegewijd en al vol mogelijkheden om echt te luisteren. Bovendien is ze van alle markten thuis. Bereid om alles aan te pakken en gedreven om alles te willen leren. In het contact prettig afgestemd en al meer ervaren dan haar leeftijd doet vermoeden.

Anne Wilms

Anne Wilms (1995) is een gedreven , vriendelijke psycholoog, die echt gaat voor het combineren van haar passie voor paarden en haar vak als neuropsycholoog. Ze heeft goed zicht op wat anderen nodig hebben om te kunnen groeien en zet zich daar op een prettige manier voor in. Haar ruimhartigheid en betrokkenheid zijn kwaliteiten die ons team versterken.

Marte Hoogstraaten

Marte Hoogstraaten (1987) neemt binnen ons team de functie van zorgmanager op zich.  Haar communicatieve vaardigheden en toegankelijkheid vallen direct op. Ze analyseert en implementeert, coördineert en organiseert met een aanstekelijk enthousiasme. Ze activeert ons ondernemerschap en proactief als ze is brengt ze veel beweging.

Marloes Kunzel

Marloes Kunzel ( 1985) is een gedreven en loyale specialist. Haar gerichtheid op mensen en haar vakbekwaamheid zijn een waardevolle toevoeging aan het team van Koekkoek & co. Het gezin in zijn context dagen haar uit om te zoeken naar samenhang en oplossingen in het systeem. Marloes is flexibel en veelzijdig inzetbaar. Naast de mensen zijn de paarden een deel van haar inspiratiebron.

Maria Simons

Maria Simons (1959) is een kordate, vriendelijke therapeut vol ideeën met veel gevoel voor de relatie en de afstemming.  

Evelien van Goethem

Evelien van Goethem (1978) is een rustige betrokken orthopedagoog en docent die vanuit een intuïtieve gevoeligheid zorgvuldig aan de slag gaat met haar cliënten en hun systeem. Ze houdt ervan om mensen te helpen vanuit een positieve benadering en ze op deze manier ondersteunen in het aangaan van hun eigen proces. Hierbij is ze betrouwbaar en punctueel. We maken graag gebruik van haar diensten.

Annemiek Macleane

Annemiek Macleane (1977) is orthopedagoog, docent en systemisch paardencoach. Ze is als ZZP-er aan Koekkoek en co verbonden en staat altijd weer klaar om ons te ondersteunen bij de vele weerbaarheid- en veerkrachttrainingen. Haar ervaring, enthousiasme en improvisatievermogen maken dat het fijn is om met Annemiek samen te werken.

Amber Seegers

Amber Seegers (1999) is als stagiaire orthopedagogiek bij ons werkzaam gedurende het studiejaar 2021 / 2022. Door veel ervaring op te doen en te groeien naar zelfstandigheid binnen haar vak hoopt ze haar master orthopedagogiek te behalen. Ze is 3 dagen per week op de praktijk actief.
Back To Top