skip to Main Content

Onze medewerkers

Zowel in onze therapieën als bij trainingen is maatwerk ons uitgangspunt. Wij kunnen maatwerk bieden omdat onze ervaring zo divers is en omdat we onze krachten graag bundelen.

Onze medewerkers

Nel Koekkoek

Nel Koekkoek (1961) is koersbepalend, inspirerend en doelgericht, concreet en praktisch. Ze is altijd op zoek naar verdieping en nieuwe ontwikkelingen in het vak. Ze deelt haar kennis en ervaring graag uit.

Luce Terwindt

Luce Terwindt (1954) is de spil in het team en de organisatie met een groot hart voor de praktijk. Ze is een blijmoedige sfeerbewaker die altijd bezig is om de kwaliteit van de onderlinge verbinding te verhogen.

Anne Neijnens

Anne (1987) zit als office manager op de centrale post op ons kantoor. Anne is een enthousiast, betrokken mens, die van aanpakken houdt. Ze ziet altijd kansen voor groei en houdt ervan om samen mooie resultaten te bereiken en echt een verschil te maken. Ze is vrijgevig en zorgzaam en wij zijn blij dat we van haar organisatorische talenten gebruik mogen maken. Ze heeft oog voor wat nodig is bij collega’s; aan de telefoon en in onze praktijk.

Marie – José Timmermans

Marie-José Timmermans (1967) is door haar stabiliteit een anker. Ze voelt aan wat nodig is in de sfeer of in de actie en ondersteunt waar nodig met precies de juiste afstemming. Haar kijk op financiën en haar gedreven zorgvuldigheid staat mede aan de basis van onze praktijk. 

Lesley Boons

Lesley Boons (1981) is een ervaren, warme en creatieve psycholoog met een goed gevoel voor wat een mens echt raakt. Zij heeft veel oog voor de groeimogelijkheden van haar cliënten èn collega’s vanuit een oprecht verlangen om mensen te helpen. Haar inspiratie werkt aanstekelijk. Ze is een mooie verrijking voor Koekkoek & co.

Amber Seegers

Amber Seegers (1999) is betrouwbaar en heeft een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Ze is gevoelig en vindt het belangrijk om de dingen gladjes te laten verlopen. Amber is een collega, die op haar post is. Je kunt op haar rekenen. Ze heeft een helder beeld hoe haar werk moet verlopen en handelt daar ook naar.

Jenneke van Beurden

Jenneke van Beurden (1999) is een competente orthopedagoog, die snel inzicht in het grote geheel heeft. Ze voelt zich uitgedaagd in nieuwe situaties en is gedreven om zich verder te ontwikkelen in het vak. Jenneke heeft het laatste jaar van haar studie stage gelopen bij ons en is daarna bij ons in dienst gekomen. Jenneke heeft al veel ervaring opgedaan: zowel op het technische vlak als binnen de hulpverlening. Ze is zorgzaam en vriendelijk en neemt op een prettige manier haar plek binnen het team in.

Tessa van den Eijnden

Tessa van den Eijnden (1998) is rustig, toegewijd en vol mogelijkheden om echt te luisteren. Bovendien is ze van alle markten thuis. Bereid om alles aan te pakken en gedreven om alles te willen leren. In het contact prettig afgestemd en al meer ervaren dan haar leeftijd doet vermoeden. Intussen is Tessa al doorgegroeid naar ons managementteam.

Anne Wilms

Anne Wilms (1995) is een gedreven , vriendelijke psycholoog, die echt gaat voor het combineren van haar passie voor paarden en haar vak als neuropsycholoog. Ze heeft goed zicht op wat anderen nodig hebben om te kunnen groeien en zet zich daar op een prettige manier voor in. Haar ruimhartigheid en betrokkenheid zijn kwaliteiten die ons team versterken.

Jill Bakker

Jill Bakker (1997) is een warme, spontane sympathieke collega die veel om mensen geeft. Ze is sensitief in de omgang en draagt graag bij aan een gevoel van welzijn en geluk van anderen. Ze is zintuiglijk ingesteld en laat zich leiden door haar eigen sterke waardensysteem. Ze heeft duidelijke doelen voor ogen. Jill heeft actiegerichte energie en deze scheppende, creatieve kracht is fijn in het team.

Marte Hoogstraaten

Marte Hoogstraaten (1987) neemt binnen ons team de functie van zorgmanager op zich.  Haar communicatieve vaardigheden en toegankelijkheid vallen direct op. Ze analyseert en implementeert, coördineert en organiseert met een aanstekelijk enthousiasme. Ze activeert ons ondernemerschap en proactief als ze is brengt ze veel beweging.

Marloes Kunzel

Marloes Kunzel ( 1985) is een gedreven en loyale specialist. Haar gerichtheid op mensen en haar vakbekwaamheid zijn een waardevolle toevoeging aan het team van Koekkoek & co. Het gezin in zijn context dagen haar uit om te zoeken naar samenhang en oplossingen in het systeem. Marloes is flexibel en veelzijdig inzetbaar. Naast de mensen zijn de paarden een deel van haar inspiratiebron.

Maria Simons

Maria Simons (1959) is een kordate, vriendelijke therapeut vol ideeën met veel gevoel voor de relatie en de afstemming.  

Kinder- en jeugdpsychiater

Binnen Koekkoek & Co werkt een kinder- en jeugdpsychiater op consultbasis. In samenspraak met de directe behandelaar wordt overwogen of een consult wenselijk kan zijn.

Evelien van Goethem

Evelien van Goethem (1978) is een rustige betrokken orthopedagoog en docent die vanuit een intuïtieve gevoeligheid zorgvuldig aan de slag gaat met haar cliënten en hun systeem. Ze houdt ervan om mensen te helpen vanuit een positieve benadering en ze op deze manier ondersteunen in het aangaan van hun eigen proces. Hierbij is ze betrouwbaar en punctueel. We maken graag gebruik van haar diensten.

Marleen van Strien

Marleen van Strien werkt als systeemtherapeutisch werker. Bij Koekkoek & Co geeft ze samen met collega's de weerbaarheidstrainingen voor kinderen en jongeren. We maken tevens graag gebruik van haar eigen trainingslocatie en paarden.

Benthe Charpentier

Benthe Charpentier (2001) liep in 2023 stage bij Koekkoek & Co, vanuit haar studie Toegepaste Psychologie. Na haar stageperiode is ze in dienst gekomen. Benthe is een slagvaardige medewerker met een warme belangstelling voor mensen. We hebben haar inmiddels leren kennen als een zeer betrouwbare, betrokken en volwaardige collega. Een collega die goed ziet wat er speelt en wat er gedaan moet worden en daar gaat ze dan ook voor.

Joany Nota

Joany Nota (1998) heeft haar bachelor Psychologie afgerond aan de universiteit. Voordat ze aan haar universitaire master begint, werkt ze in 2023/2024 bij ons vanuit een werkervaringsplaats. Joany is vanuit een natuurlijke sensitiviteit geïnteresseerd in mensen. Vanuit die natuurlijke gevoeligheid ontstaat er een vanzelfsprekend oprecht contact. Bij Koekkoek & Co is ze op haar plek om vanuit een warme en veilige omgeving zichzelf als psycholoog te leren kennen en daarvanuit te delen aan anderen én zichzelf uit te dagen en te ontwikkelen.

Roos Moorren

Roos loopt van september 2023 tot september 2024 stage bij Koekkoek & Co, vanuit haar studie Toegepaste Psychologie. Ze is twee dagen per week op de praktijk. Roos is een sensitieve, goede luisteraar, die mensen op hun gemak stelt. Ze wil bijdragen aan het welzijn van de mensen in haar omgeving en in een groter verband. Vanuit haar ruime belangstelling en zoektocht naar waarheid en betekenis, volgt ze dit jaar zowel de opleiding Toegepaste Psychologie als een psychologie-traject aan de universiteit.

Fleur van Oijen

Fleur loopt in 2023/2024 stage bij Koekkoek & Co, vanuit haar studie Kinder- en Jeugdpsychologie. Ze is drie dagen per week aanwezig bij onze praktijk. Fleur is een extraverte collega, die goed aanvoelt wat iemand beweegt en wat gezegd kan worden. Ze maakt de vertaalslag zodanig dat haar gesprekspartner er ook werkelijk iets mee kan. Fleur is gemotiveerd en zorgzaam. Harmonie heeft ze hoog in het vaandel.

Zloty

Zloty is een Lusitano ruin van 19 jaar en geboren in Portugal. Hij staat sinds 2011 bij Koekkoek & Co op de “loonlijst”. Hij is een co-therapeut die zijn mannetje staat en al zo’n 500 cliënten en gezinnen de weg gewezen heeft naar zichzelf en elkaar. Zowel Nel als Tessa werken graag met hem samen tijdens de Workshop grenzen of tijdens een individuele of gezinssessie.

Siva

Siva (augustus 2022), Golden Retriever hond, inmiddels binnen Koekkoek & Co bekend als ‘praktijkhond’. Ze wandelt regelmatig over de gang, en wordt ook ingezet bij behandelgesprekken en groepstrainingen voor jong en oud.
Back To Top

Cookies Notification​

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt privacybeleid