skip to Main Content

Leren en ontwikkelen bij Koekkoek & Co

Koekkoek & Co vindt het belangrijk te investeren in de ontwikkeling van (toekomstig) medewerkers. Zo toonde neuropsycholoog Anne vorig jaar interesse in het werken met paardentherapie en wilde daar graag in groeien. Het bleek een goede match te zijn en na een werkervaringsplaats van een jaar, is zij inmiddels in dienst bij Koekkoek & Co. Anne vertelt over haar ervaringen van afgelopen jaar:

“Vorig jaar heb ik de stap gezet om contact te leggen met Koekkoek & Co. Mijn interesse in dierondersteunende therapie was ondertussen zo gegroeid dat ik graag in de praktijk aan de slag wilde. Het eerste gesprek met Nel maakte die interesse nog veel groter. Ze bood mij een werkervaringsplek aan: op donderdagen meedraaien in de groepstrainingen met paarden en op vrijdag, als ’tegenprestatie’, individuele behandeling geven. Die tegenprestatie zag ik eerlijk gezegd vooral als extra winst voor mezelf, om nog meer te oefenen. Al gauw voelde ik me erg welkom en op mijn plek binnen Koekkoek & Co. Wat die plek precies was, kon ik niet gelijk onder woorden brengen, maar ik was er wel.

Nel en Luce geven mij de kans om op mijn eigen tempo te groeien. Zo kan ik mijn blik verbreden en is er de ruimte om mij, naast de inhoud, ook als behandelaar persoonlijk te ontwikkelen. Daarin zijn ook mijn andere collega’s belangrijk. Ondanks alle drukte, die hoort bij het werk, is er vertrouwen en oprechte interesse in elkaar. Het is fijn om verhalen en gedachtes te kunnen uitwisselen met mensen die minstens net zo veel passie ervaren voor therapie met paarden als ik.

Ondertussen heb ik een dienstverband en ben ik gestart met de systemische opleiding tot paardencoach. Spannend, maar ook erg leuk. Ik kijk uit naar alles wat nog komen gaat!”

Back To Top

Cookies Notification​

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt privacybeleid