skip to Main Content

Koekkoek & Co blikt terug en kijkt vooruit

Na een intensief jaar m.b.t. de aanbesteding voor Hart van Brabant, kunnen we met veel trots melden dat Koekkoek & Co wederom is gecontracteerd voor jeugdhulp in de regio Hart van Brabant. We zijn geselecteerd voor alle gemeenten waarvoor we ons in hebben geschreven, en kijken ernaar uit om samen met de regio en (zorg)partners een hernieuwde start te maken. Voor regio West-Brabant-Oost is ons contract voor jeugdhulp verlengd voor 2023. En ook voor de volwassenzorg zijn we door Zorroo, CZ en VGZ wederom gecontracteerd voor het nieuwe jaar.

Afgelopen jaar stond verder in het teken van doorontwikkeling van ons aanbod, teamontwikkeling en -uitbreiding en een verdere interne professionaliseringsslag. Met veel enthousiasme en mooie resultaten draaiden we o.a. weer diverse veerkracht- en hocus-pocus-trainingen met paarden, ACT- en mindfulnessgroepen, individuele en gezinstherapeutische paardensessies, begeleiding aan huis en individuele therapiesessies. We zagen dit jaar ongeveer 450 cliënten, waarvan bijna 300 nieuwe cliënten. Plusminus twee derde van onze cliënten zijn volwassenen en ongeveer een derde jeugdigen.

En wist u dat wij onlangs in de top 10 stonden van Brabants Leukste Bedrijfsnaam, georganiseerd door Omroep Brabant?! Daar zijn we natuurlijk trots op!

Komend jaar geven we nog meer aandacht aan de hernieuwde contractering en samenwerking in regio HvB, starten we onze oudercursus op, gaan we kijken of en hoe we ons aanbod kunnen aanscherpen of uitbreiden, werken we verder aan een professionaliseringsslag, start de aanbesteding voor regio WBO en breiden we letterlijk wat uit qua personeel, ruimtes en paardenlocaties. We kijken uit naar alle nieuwe ontwikkelingen!

We wensen u fijne feestdagen en een goede start van het nieuwe jaar!

Back To Top