skip to Main Content

Ervaring stage GZ-opleiding: ‘een fijne en leerzame periode’

Esmee van der Pas, orthopedagoog in opleiding tot GZ-psycholoog, liep in het kader van haar GZ-opleiding afgelopen maanden stage bij Koekkoek & Co. Ze blikt terug:

“De afgelopen zes maanden mocht ik werkzaam zijn bij Koekkoek & Co, in het kader van mijn GZ-opleiding. Een ontzettend mooie plek om mijn geleerde kennis in te zetten en me verder te mogen ontwikkelen. Ik heb hier veel mogen leren omtrent systemisch, oplossingsgericht en ervaringsgericht werken. Ik heb onder andere geleerd om breder te kijken, patronen en interacties scherper in kaart te kunnen brengen en oplossingsgerichte elementen in te zetten, waardoor mensen in hun kracht worden gezet.

Ik werd warm ontvangen door een kundig team aan collega’s, waarbij ik het samen dragen, sparren en elkaar inspireren en adviseren als heel fijn heb ervaren. Binnen Koekkoek & Co is er veel oog voor professionele en persoonlijke groei, waardoor ik veel over mezelf heb mogen leren. Ik kijk terug op een leerzame en fijne periode bij Koekkoek & Co.”

Back To Top