skip to Main Content
Menu

Vacature GZ-psycholoog BIG met aandachtsgebied kind en jeugd.

Koekkoek en co is een kleine innovatieve praktijk die staat voor laagdrempelige zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen. We bieden onze behandelingen aan kinderen en jongeren altijd aan vanuit een systemisch perspectief. Tevens werken wij allemaal ervaringsgericht en vanuit de oplossingsgerichte therapie.

We zijn een basis GGZ praktijk voor volwassenen en kinderen gevestigd in Dongen en we zijn onderdeel van een Ketenzorg traject waardoor we intensief samen werken met huisartsen, GGD en sociaal team.

Voor onze praktijk zijn we per direct op zoek naar een:

GZ psycholoog BIG met aandachtsgebied kind en jeugd.

Omvang dienstverband: 24 uur per week

Functie- informatie:

Je bent een ervaren zelfstandige behandelaar. Je informeert je cliënten over doel, methode en verloop van de diagnostiek en de behandeling en kan vanuit het systemisch perspectief behandelingen bieden. Tevens ben je in staat tot het geven van groepssessies.

Wie zoeken wij:

Een sterke persoonlijkheid die met humor en oog voor de verbinding in ons (kleine) team aan de slag wil gaan. Een medewerker die bereid is om met ons mee te denken onder andere over het goed samenwerken in de ketenzorg en met de gemeente. Drive en de behoefte om jezelf te ontwikkelen is een vereiste. Je bent resultaat gericht ingesteld en beschikt over het vermogen effectief te communiceren over de voortgang van de behandeling. Een flexibele taakopvatting is onmisbaar.

Wat bieden wij:

Wij bieden je een bijzondere functie waarin jij het verschil kunt maken voor anderen. Wij zijn een enthousiast, gemotiveerd team van 10 medewerkers. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en wij bieden je de mogelijkheid tot groei. We houden de regeldruk zoveel weg bij onze behandelaars.

Je krijgt een jaarcontract met de optie voor verlengen als het wederzijds goed bevalt en een salaris met als richtlijn de cao GGZ.

Wil je meer weten?:

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u contact opnemen met: Nel Koekkoek 0162-321815.

Of meteen solliciteren?

Stuur een brief naar: nel@koekkoekenco.nl. Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag vereist. Je kunt tot en met 18 april solliciteren.

eekhoorn bekje vol klein

Deel dit bericht

Back To Top