skip to Main Content

Corona update

Update Corona virus

Vanwege het coronavirus houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en vermijden wij rechtstreeks contact. Uw afspraak wordt omgezet in een belafspraak. Zo mogelijk is dit een videoconsult via volledig beveiligde verbindingen gemaakt voor de zorg. Blijft u dus thuis. Uw behandelaar neemt op de afgesproken tijd contact met u op. Als het mogelijk is, geldt voor u dat een rustige ruimte om het gesprek te voeren de voorkeur heeft.

In een enkel geval krijgt u een afspraak op de praktijk aangeboden. Het gaat dan bv over het testen van kinderen, een EMDR behandeling, een afspraak met een persoon die niet in de omstandigheden verkeert om van huis uit een vertrouwelijk gesprek te voeren etc.  Vraagt u bij uw therapeut naar de mogelijkheden.

De mindfulnesstraining gaat in aangepaste versie door. Als u ingeschreven bent ontvangt u hier informatie over. Er is onlangs een ACT training gestart via beeldbellen en sinds 11 mei gaan ook de weerbaarheidtrainingen voor kinderen in de buitenlucht weer door. Trainingen met de paarden voor jongeren en volwassenen in kleine groepjes worden weer gepland.  De workshop grenzen zal voorlopig individueel plaatsvinden. De opfrisdag passen we aan aan de dan geldende regels van het RIVM.

Wij blijven u graag de beste zorg op maat bieden.

Ons secretariaat is dagelijks bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen van 9.00 – 12.30 uur en op dinsdag van 13. – 17.00 uur

Deel dit bericht

Back To Top