skip to Main Content

Contact

Iedereen kan op eigen initiatief contact opnemen met Koekkoek & Co.

Natuurlijk kunnen ook huisartsen, specialisten of scholen en gemeentelijke instanties zoals sociaal team, naar ons doorverwijzen.

verwijzers klik hier voor meer informatie.

Contact opnemen / aanmelden

U kunt zich (of uw kind) aanmelden via onze website. Wilt u in aanmerking komen voor een vergoeding via de verzekering, dan heeft u een verwijsbrief nodig van een arts.

U kunt ons iedere werkdag telefonisch bereiken van 9.00 tot 12.30 uur. Ook op dinsdagmiddag zijn we telefonisch bereikbaar. Als we de telefoon niet direct aan kunnen nemen, kunt u een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. Geeft u alstublieft duidelijk uw naam en telefoonnummer door en eventueel ook al uw vraag. Uitgezonderd in het weekend reageren we uiterlijk de dag erna.

Direct na het eerste contact krijgt u de zakelijke spelregels van de praktijk toegestuurd. Als u die heeft doorgelezen en akkoord gaat, komt u op de wachtlijst. Daarna kunnen we met de behandeling starten en een eerste afspraak maken. Afspraken kunnen op één van onze locaties plaatsvinden, maar ook online via videobellen.

Natuurlijk kunt u een gemaakte afspraak altijd wijzigen. Wel wijzen wij u er op dat dit uiterlijk 48 uur voor aanvang moet gebeuren. Ontvangen wij uw bericht te laat, dan worden de kosten in rekening gebracht. U kunt zich afmelden via telefoon of e-mail. Als u geen bevestiging van uw bericht heeft ontvangen, neem dan voor de zekerheid even contact met ons op, om misverstanden te voorkomen.

Gegevens

Koekkoek & Co
t 0162 321815 (ma t/m vr 9.00-12.30 uur en dinsdagmiddag)
e info@koekkoekenco.nl

Praktijklocatie (ma t/m vr)
Prins Bernhardstraat 29, 5104 HC, Dongen

Praktijklocatie (ma t/m vr)
Lijsterlaan 20, 5104 PE, Dongen

Trainingslocatie Stal Roosenheuvel
Procureurweg 49, 5103 BP, Dongen

Trainingslocatie Stal de Wildert
Bosweg 5, 5105 NC, Dongen

Trainingslocatie Stal Van Strien
Molenstraat 38, 4944 AD, Raamsdonk

Wachttijden

Laatst bijgewerkt op:  2 – 7 – 2024

Koekkoek & Co streeft ernaar om zo snel mogelijk een afspraak met u te maken. Vanwege een toename van het aantal aanmeldingen hebben wij momenteel helaas een langere wachttijd dan gebruikelijk. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk te helpen.

  • Wachttijd volwassenen via Zorroo-huisartsenpraktijk: ongeveer 2-3 weken (zodra aanmelding compleet is, zie deze link)
  • Wachttijd volwassenen via overige huisartsenpraktijken (niet aangesloten bij Zorroo):  ongeveer 4-6 weken (zodra aanmelding compleet is, zie deze link).
  • Wachttijd kinderen uit de regio West-Brabant-Oost en Hart van Brabant: ongeveer 6-10 weken wachttijd. De wachttijd gaat in zodra de aanmelding compleet is, zie deze link.

Is uw huisartsenpraktijk ook aangesloten bij Zorroo, dan is het altijd mogelijk om verwezen te worden naar een praktijk die eerder plaats voor u heeft. Belt u 0162-450473 om te informeren naar de Basis-GGZ praktijk in de regio die snel ruimte voor u heeft.

Heeft uw huisartsenpraktijk geen contract met Zorroo, dan kunt u contact opnemen met uw ziektekostenverzekeraar. Zorgverzekeraars hebben aangegeven voor hun klanten binnen 4 weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek te arrangeren. Vervolgens zou behandeling binnen 10 weken vanaf de intake moeten starten. Dit betekent niet dat zorgverzekeraars ervoor kunnen zorgen dat u bij ons eerder terecht kunt. Zij helpen u met het vinden van een andere hulpverlener die eerder plek heeft.

In onze praktijk kiezen we er voor om de behandeling direct na de intake te starten. We hebben dus alleen een wachttijd voor de intake. Er is geen behandelwachttijd.

Verwijzers

Let op: verwijzingen voor volwassenen die niet zijn aangesloten bij huisartsenkoepel Zorroo kunnen niet via Zorgdomein verstuurd worden, maar dienen beveiligd gemaild of op papier meegegeven te worden. Dit geldt ook voor alle aanmeldingen van jeugdigen, ongeacht of de huisarts is aangesloten bij Zorroo of niet.

Verwijzers zoals huisartsen, bedrijfsartsen of scholen en gemeentelijke instanties zoals het sociaal team voor kinderen, kunnen cliënten zich laten aanmelden via onze website. Voor volwassenen zijn we gecontracteerd voor verwijzingen via Zorroo (via Zorgdomein) en via VGZ en CZ. Overige verzekeringscliënten zijn ook welkom. Voor kinderen zijn we gecontracteerd voor regio’s Hart van Brabant en West-Brabant-Oost (beiden niet via Zorroo). Deze verwijzingen zien we graag op papier (evt. via cliënt) of digitaal. Verwijzen via KIS van Zorroo is niet meer mogelijk.

Twijfelt u als verwijzer of een cliënt wel past in onze praktijk, dan is het ook mogelijk om direct met één van onze behandelaars te overleggen. Belt u daarvoor nummer 0162-321815. Mochten we niet direct in de gelegenheid zijn om aan te nemen, dan bellen wij u uiterlijk de volgende dag terug voor overleg. Spreek alstublieft zo duidelijk mogelijk uw naam en telefoonnummer in. Is het aanbod geschikt? Laat de cliënt zichzelf dan via de website aanmelden.

Als de cliënt in aanmerking wil komen voor een vergoeding via de gemeente of de verzekering, dan heeft hij altijd een verwijsbrief van een arts nodig.

Back To Top

Cookies Notification​

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt privacybeleid