skip to Main Content

Vacature bedrijfskundig manager in de zorg

Wil jij met jouw kwaliteiten onze Basis GGZ praktijk komen versterken?

 

Wij zijn Koekkoek en co, een groeiende Basis GGZ praktijk in de regio Tilburg, gevestigd te Dongen. Met ons team staan we voor kwaliteitsvol werken in de Basis GGZ, training en coaching van zowel volwassenen, jongeren en  kinderen, individueel en/of in groepsverband, zowel in de persoonlijke als in de zakelijke sfeer.

 

Onze organisatie staat voor korte lijnen, een huiselijke omgeving en een vriendelijke, duidelijke en concrete aanpak van onze cliënten. Daarin zijn we vindingrijk en professioneel. Wij zullen waar nodig gebruik maken van behandelmethoden die bewezen zijn, maar we durven ook nieuwe werkvormen en trainingen te gebruiken en/ of te ontwikkelen. Hiermee onderscheiden we ons graag van andere Basis GGZ praktijken. Zo hebben we al 13 jaar ervaring in het therapeutisch werken met paarden vanuit de cognitieve gedragstherapie. Bij deze ervaringsgerichte manier van leren kom je zowel fysiek, mentaal als emotioneel in beweging. Steeds zullen wij vertrekken vanuit de mogelijkheden die er zijn. Onze insteek is oplossingsgericht en altijd werkend vanuit het systemische gedachtengoed.

We werken regio overstijgend en daarnaast zijn we al 10 jaar een onderdeel van een ketenzorg traject in de regio Oosterhout. We onderhouden nauwe contacten met de verwijzende huisartsen, kinderartsen en andere disciplines middels deelname aan diverse MDO’s.

Kenmerken van ons team: liefdevolle toewijding, drive, aandacht voor elkaar, klant – en ondernemingsgericht en ambitieus. Kernwaarden: aandacht voor reflectie en een goede privé werk balans, professioneel, samenwerken en gelijkheid. De ambitie van groei geldt voor iedereen. We onderhouden onze teamgeest middels gezamenlijk lunchen, wekelijkse intervisie en teambijeenkomsten.

De huidige ontwikkelingen vragen om een meer bedrijfskundige aanpak. Daarom zijn we op zoek naar een

Bedrijfskundig manager in de zorg

20 tot 24 uur per week

 

Wat breng je mee?

 • Management opleiding op minimaal HBO niveau.
 • Enthousiasme voor innovatie in de GGZ sector.
 • Ervaring in zorgmanagement.
 • Affiniteit met financiële zaken en verandermanagement.
 • Inzet, energie en vasthoudendheid.
 • Zorgvuldigheid, gerichtheid op samenwerken, analytisch sterk vermogen, enthousiasme.
 • Een flexibele instelling, interesse voor de belevingswereld van anderen, een oplossingsgerichte houding, creativiteit, humor, veerkracht en zelfstandigheid.

 

Wat zijn je taken?

 • Als zorgmanager ben je samen met het team verantwoordelijk voor het hele zorgproces binnen onze organisatie.
 • De behandelingen effectief en efficiënt vormgeven en behandelaars ontzorgen door de administratieve taken soepel te laten verlopen.
 • Begrotingen maken en contract besprekingen met gemeentes en ziektekostenverzekeraars.
 • Personeelsmanagement
 • Initiatief nemen in ontwikkelingen en innovaties.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor een prettige werksfeer.
 • Contacten onderhouden met ketenzorgpartners en verwijzers
 • In onze platte organisatie ben je, net als de overige teamleden, ook uitvoerend op de werkvloer bezig en leg je verantwoording af aan de praktijkhouders.

Salaris:

Wij bieden een uitstekend, marktconform salaris, waarin je wordt ingeschaald op basis van ervaring. De CAO GGZ is daarbij leidend. Verder ontvang je reiskostenvergoeding, vakantie geld, pensioen en een budget voor professionele ontwikkeling.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in dit profiel en lijkt werken bij Koekkoek en co een mooie stap voor jou, laat dan je CV en motivatie achter of stuur een brief naar nel@koekkoekenco.nl.

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u contact opnemen met: Nel Koekkoek 0162-321815.

Je kunt tot en met 17 juli 2021 solliciteren. Je krijgt een reactie binnen een week.

 

Deel dit bericht

Back To Top